Zwangerschaps yoga in Borne

 

"Vol vertrouwen" is een individueel Body & Mind programma van Be Balanced tijdens de zwangerschap. Specifiek voor diegene die op zoek in naar ontspanning tijdens de zwangerschap en graag goed voorbereid de bevalling in wilt gaan. 

Ben jij op zoek naar een cursus zwangerschapsyoga in Borne (Twente) en omgeving?

Bij ons kun je het hele jaar door privélessen zwangerschapsyoga boeken op jouw gewenste dag en tijdstip (ook in de weekenden). Dit is mogelijk in onze yoga studio in Borne (Kerkedennen 16) of eventueel bij jouw thuis. De privélessen zwangerschapsyoga bieden een goede informatieve handleiding om het vertrouwen en contact met jezelf en je kindje tijdens deze bijzondere periode in je leven te versterken. Belangrijke fases van de zwangerschap en de bevalling komen hierbij aanbod.

Door de toepassing van de verfijnde meditatie-, yoga- en ademhalingstechnieken leer je lichaam en geest voor te bereiden op de bevalling, onnodige spierspanning te verzachten, angst los te laten, je ademhaling te optimaliseren, contact met jezelf en je kindje te versterken, te vertrouwen in jezelf en de natuur en bovendien optimaal te genieten van het samenzijn van moeder en kind.

Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden een deel van onze privélessen zwangerschapsyoga.

Voordelen Zwangerschapsyoga

BBhome copy 1.jpg

  • Lichaamsbewustzijn
  • Optimaliseren ademhaling
  • Ontspanning
  • Vertrouwen in jezelf
  • Contact met jezelf en je kindje
  • goede voorbereiding op de bevalling

Afdrukken