Be Balanced Tai Chi

Afbeeldingws2.png

 

Tai Chi Qi Gong

De kracht van ontspanning

Tai Chi is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die zich kenmerkt door langzame, vloeiende en ronde bewegingen. Qi betekent levensenergie en Gong kunst of vaardigheid. Je zou vrij vertaald kunnen zeggen dat Qi Gong de kunst van het leven is. Door qi gong te beoefenen wordt de circulatie van qi bevordert wat een positieve invloed heeft op onze gezondheid en ons welbevinden.

Read more..

Tai Chi Tao Qi Gong

Stilte in beweging

Tai Chi Tao is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die zich kenmerkt door langzame, vloeiende en ronde bewegingen. Tai Chi Tao is geen stijl maar een methode die flexibel kan worden aangepast binnen de mogelijkheden van een persoon. Het kan door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of gezondheidsproblemen. Centraal in de lessen staat in verbinding zijn met jezelf, je lichaam, de aarde en de wereld om je heen.

Read more..

BeBalancedTaiChi1.jpg

Be Balanced Bedrijfs Tai Chi

 

Bedrijfs Tai Chi

In balans tijdens inspanning

De essentie van tai chi is ontspanning in een juiste lichaamshouding. Hierdoor heeft tai chi een positieve invloed op het welbevinden en persoonlijk functioneren van uw medewerkers. Door samen aan tai chi te doen leren werknemers elkaar op een andere manier kennen en wordt, mede door inzet van partneroefeningen, de teamspirit verhoogd. Afhankelijk van de wensen kan er voor verschillende thema's gekozen worden bv: balans tussen geest en lichaam, omgaan met stress, ontspannen onder druk.

Read more...