Be Balanced Yoga

Yoga

 

Yoga is seeing live the way it is

 

Beginnende en gevorderde yogis zijn wekelijks welkom om deel te nemen aan één of meerderen van onze lessen.

Wij begeleiden jou op een persoonlijke en deskundige manier daar waar nodig is.

Yoga is bij ons meer dan houdingen (asana's) aannemen alleen. Yoga vereenzelfigd je met het huidige moment,

"The Present Moment" alleen in dat moment kan jou leven een echte ervaring zijn.

 

Be Balanced Hatha Yoga

 

Hatha Yoga

De hatha yogales is meer dan een fysieke oefening, het is gericht op het samenbrengen van lichaam, geest en ziel. Yoga brengt balans in je hele systeem. Je leert bewust aanwezig te zijn in het huidige moment. Yoga geeft ruimte in lichaam en geest, maakt je lichaam zachter, soepeler en brengt je hoofd tot rust.

Read more..

Critical Alignment Yoga

Critcal Alignment Yoga wordt ook wel rug yoga genoemd. Het kan zijn dat de bewegelijkheid in jouw lichaam in de loop der jaren is afgenomen. Dit kan onder andere ontstaan door een ongeluk, emotionele of lichamelijke pijn of stress. Met als gevolg dat we een bepaalde negatieve voorkeurs- en bewegingspatronen alswel negatieve gedachtenpatronen ontwikkelen. Critical Alignment Yoga biedt de mogelijheid om deze patronen te doorbreken en help je om de bewegelijkheid van alle wervels ten opzichte van elkaar zoveel mogelijk te herstellen zodat er weer een lichte, bewegelijke en open lichaamshouding kan ontstaan. 

Read more..

CriticalAlignmentYogaachteroverbuigbankje1.jpg

 

Be-Balanced-Flow-Yoga  copy 1.jpg

 

Flow Yoga

Flow Yoga is een variant van Vinyasa Ashtanga en Poweryoga met de structuur en uitlijning van de Critical Alignment Yoga. Verschillende houdingen (asana's) worden in vloeiende en opeenvolgende bewegingen aan elkaar verbonden waarbij aandacht is voor de adem en een op en licht lichaamsbewustzijn.

Read more..

 

 

Zwangerschapsyoga

"Vol vertrouwen" is een individueel Body & Mind programma van Be Balanced tijdens de zwangerschap. In een periode waarbij er lichamelijk en geestelijk veel veranderd in een korte tijd is het heerlijk om af en toe een rustmoment voor jezelf en jouw kindje te creeëren. Wij begeleiden je op een ontspannen manier naar de bevalling toe. 

Read more..

Be Balaned Zwangerschapsyoga

Bedrijfsyoga Be Balanced

 

Bedrijfsyoga

Bedrijsyoga brengt het bedrijf gezond in beweging.

Be Balanced zet zich in voor bedrijven om medewerkers op een gezonde en verantwoorde manier met elkaar in beweging te brengen. Deze beweging kunnen we inzetten door het geven van wekelijkse yogalessen in de ochtend, lunchpauze, einde van de dag of in een eenmalige workshop.

Read more...