De Critical Alignment Therapie les best confronterend is omdat je precies naar de plek gaat waar spanning in het lichaam is opgeslagen met behulp van tools is de uitwerking erg prettig voor rug, nek en schouders. Je voelt gelijk dat het je wat opleverd!
Betty
Critical Alignment Yoga werkt voor mij persoonlijk mental en fysiek nog dieper door dan welke andere vorm van yoga dan ook.   Voor mij is een belangrijk aspect dat ik een heel duidelijk verschil voel in welzijn/bewegelijkheid in mijn dagelijksleven.
Kees

 

Door Tai Chi ervaren mijn lichaam en mijn geest hun diepste zelf

Lies

 

“Fijne combi de Hatha Yoga en de Critical Alligment Yoga op vrijdag ochtend, waarin het niet gaat om volhouden en moeilijke standjes,
maar om diep loslaten van oude structuren in mijn lichaam, 
die me dwars zitten en niet meer dienen." 

Riet

 

Vertrouwen, balans, speelsheid, ontspanning en delen

Yoga cursist Gieten

 

Eindelijk rust, stilte in mijn hoofd en vriendelijkheid voor mijzelf

Lia

 

Ontspannend, verbonden, persoonlijk en respectvol enkele steekwoorden over de lessen van Gabriëlle

RL

 

Ik ben al een aantal jaar bezig met Tai Chi bij diverse leraren en ben nu reeds enige tijd op les "Tai Chi Pushing Hands" bij Marleen. Marleen is een leraar die op zoek is naar de kern van Tai Chi. Tijdens die zoektocht ben ik meegenomen en direct in aanraking gekomen met ervaringen die bij de kern, ofwel principes, van Tai Chi horen. Ik beleef veel plezier en geniet van de ontdekkingsreis in mijn eigen lichaam. En het is wonderbaarlijk hoe ik steeds meer kan loslaten en in een steeds groter wordende vrijheid en ontspanning toch nog effectief kan blijven tijdens het Pushen.

Willem

 

Meditatie & Yoga bij Gabriëlle, ik zou het niet meer willen missen....
na al die jaren heeft het mij geholpen anders in het leven te staan!

Ingeborg

 

Het is voor mij rust, aandacht en lachen :-)
Cursist uit Annen

 

Fijne lessen met een goede inhoud!
Meppelse groet, 

 


Door een opeenstapeling van slechte start, milieu en overgevoeligheid al heel jong in moeilijke situaties beland met veel angst, stress en ziekte. Op de een of andere manier heb ik me er altijd doorheen geslagen, maar ik was nooit mezelf, altijd aan het overleven en heel ongelukkig en eenzaam. Door de individuele yoga- en meditatiebegeleiding bij Gabrielle weet ik eindelijk weer wie ik zelf ben en waar ik het moet zoeken, bij mezelf, het is steeds opnieuw thuiskomen. Het is moeilijk uit te leggen, maar de rust en de vrede die ik dan ervaar is eigenlijk wat ik altijd verlangd heb.
Dat gun ik iedereen.

Klaas

 

Gabrielle creëert een prettige en veilige sfeer waardoor ik me kan laten zakken in de oefeningen. Heel langzaam word ik me meer bewust van de verharde plekken in mijn lijf  om ze vervolgens stap voor stap te verzachten. Een mooi proces!

JanetDe individuele yoga en meditatiebegeleiding van Be Balanced heeft mij weer een stuk rust en vertrouwen gegeven in mijn lichaam. De lessen worden in een warme en prettige sfeer gegeven. Vooral de 1 op 1 lessen in een zware periode hebben mij goed gedaan om heel veel dingen te accepteren. Het is zo als het is.

Alie

 

Het is een aanvulling om als acupuncturist in Emmen tai chi lessen te volgen bij Be Balanced. Ik ben enthousiast over de tai chi. Het is moeilijk te verwoorden waarom. Tai Chi gaat verder dan woorden: je leert over energie. Je leert voelen hoe energie kan stromen of niet. Je leert voelen wie je bent tussen hemel en aarde. Ook ben ik heel enthousiast over Marleen van der Fels als docent. Zij kan goed overbrengen. Leren voelen. Ik verheug me iedere woensdag weer om naar de les te gaan en ik vind zelf, dat ik, doordat ik deze lessen volg, een betere acupuncturist ben/word.

Els

 

Voor mij betekent yoga bij Gabriëlle een welkome afwisseling in een drukke week. Tijdens de lessen is er een prettige afwisseling tussen actieve en minder actieve oefeningen. Het maakt mij op een prettige manier bewust van de mogelijkheid om ontspanning tijdens inspanning te ervaren en het verbeteren van de ademhaling.

Annette

 


Ontspanning was een woord dat niet in mijn woordenboek voorkwam. Totdat ik bij Marleen Tai Chi Tao lessen ging volgen. Zij leerde mij niet met een gespannen lichaam te staan, het contact met de aarde te voelen, zelfs in de auto. Dagelijkse dingen met aandacht te doen. De sfeer tijdens haar lessen is optimaal, een warme deken om mij heen.

Erica

 


Ik heb er altijd zin in de yogalessen van Be Balanced in Gieten en kom altijd volkomen ontspannen en tevreden thuis. Het is goed even helemaal bij jezelf te zijn.

IngeborgDe yogalessen van Be Balanced in Gieten zijn professioneel, die in een warme en prettige sfeer gegeven worden.

HannyTijdens mij zwangerschap betekende de zwangerschapsyoga ontspanning, contact maken met mijn kindje en vertrouwen krijgen in alles wat me nog te wachten stond.

Miranda

Afdrukken E-mail